lauantai 7. helmikuuta 2009

Kädenpoltonestimiä

Hamsterikuusta ensimmäinen viikko kohta takanapäin ja valmista on toki tullut, eivät vaan kaikki työt ole ehtineet kameran muistikortille asti. Nyt otin viimein itseäni niskasta kiinni ja kuvasin muutaman valmistuneen, että pääsee bloggaamaankin. Täs niit ny tulee:


Patalappuja, kaunis ryhmäpotretillinen. Näyttääkö kuvio tutulta? Tällaisia on tullut värkkäiltyä ennenkin (pariinkin otteeseen). Tykkään tästä mallista, se on mukavan yksinkertainen, tulee muhkean paksu pinta ja saa pieniä jämäkeriä tuhottua. Pistetään nyt vielä yksityiskuvat kaikista, niin saa tiedot nätisti esille:


Malli: Reverse Hotpad, tavallaan omasta päästä
(tarkemmat tiedot siis edelleen täältä)
Lanka: Novita 7 Veljestä (Raita ja tavallinen) 55 g
Koukku: 3,5 mm

Tästä tuli tosi hieno. Kannatti säilöä sitä jämäkerää seitsemän veljeksen raitaa kaikki tämä aika.


Malli: Reverse Hotpad
Lanka: Novita 7 Veljestä 38 g
Koukku: 3,5 mm

Kuvassa tuo alakulman harmaa toiselta puolelta kuin potrettikuvassa.


Malli: (yllättäen) Reverse Hotpad
Lanka: Novita Frendi 62 g
Koukku: 4,0 mm

Tästä tuli jouluinen. Tuo Novita Frendi on muuten aika lanka, sanoisin suorastaan että taikalanka! Ettäkö miksi? Koska se ei lopu koskaan! Jämät pyörii nurkissa eikä katoa minnekään, vaikka muuten jämäkeriä yrittää tuhota kuin viimeistä päivää. Tässä vähän konstekstiksi, etten juuri tykkää kyseisestä langasta. Muuten ihan ok, mutta kun se karvaa ja paljon. Kuin lemmikin omistaisi (hyvä vaihtoehto allergisille?). Olin jo onnessani kun sain vajaat kerät tuhottua, mutta meninpä sitten penkomaan jämälaatikkoa ja mikä sieltä hyppäsikään käteen? Vielä yksi vajaa kerä Frendiä. Kuten sanottu, se ei lopu ikinä.

Vielä olisi lisäksi kaksi kokonaista kerää tuota punaista, en tiedä pitäisikö vain antaa periksi niiden suhteen. Siis: Oletko eläinallerginen? Kaipaatko silti jotain pörröistä rapsuteltavaa? Täältä löytyy, kaksi suloista, punaista karvapalloa, etsivät parempaa kotia! (Tämä on sitten kirjoitettu vitsillä, en tosissani usko että kukaan muukaan noita karvaajia kaverikseen haluaisi).

Paatoksen jälkeen vielä tuo viimeinen.


Malli: Reverse Hotpad
Lanka: Novita Frendi 60 g
Koukku: 4,0 mm

Kuvausrekvisiittana toimii muuten miehen joululahjaksi saama valurautapannu. Painoi kuin synti kun sitä julkisilla kotopuolesta asti raahattiin (kera muiden joululahjojen, tottakai) joululomalta palatessa, mutta että sillä tulee hyvät pannupitsat. Oli se sen raahaamisen arvoista.

Lappuset painavat siis yhteensä 215 g ja nostavat hamsterisaldon 350 g:aan. Pitää kyllä vähän alkaa kirimään, kuitenkin jo neljäsosa kuusta mennyt eikä tällä tahdilla kovin suuriin saavutuksiin päästä. Onneksi alkaa tuo jämäkeräpussi hupenemaan, toivottavasti jossain vaiheessa päästään kiinni kokonaisiin keriin ja isompiin töihin ja saadaan saldoa vähän nätimpään suuntaan.

2 kommenttia:

Lissukka kirjoitti...

Ohjetta kiitooos!

puikkotiikeri kirjoitti...

Tahtoo myös ohjeen, nuo on kivoja. Näyttävät semmoisilta, joilla en minäkään ehkä näppejäni polttelisi... :D