tiistai 23. syyskuuta 2008

Päivityksiä tippuu hiljalleen

Kun blogin perustin, toivoin sekä ajan että innon riittävän suhteellisen säännölliseen päivittämiseen. Viimet viikot ovat olleet vähän kehnompaa aikaa tämän suhteen, mutta täytyy vedota kiireisiin. Lisäksi puikoilla on ollut harvinaisen isoja ja pitkäkestoisia töitä, joten valmistuneita luomuksia on ollut harvinaisen vähän. Sain sentään viime viikolla jotain valmiiksi, deadlinen pakottamana. Ystäväpariskunnalla oli siis häät, ja jotain omaa halusin värkätä. Neljä päivää ennen häitä sain torkkupeiton viimein puikoilta ja pingottumaan:


Kun sen irrotti, tuli mytty.


Ja kun mytyn aukoi, paljastui aikamoisen nätti (vaikka itse sanonkin, köh köh) peitto.


Pakollinen ulkotuolikuva (samalla viihdykettä vastapäisen kerrostalon asukkaille.


Vähän vielä lähikuvaa. Todella helppo tämä mallikuvio, mutta kaunis. Ei ihme, että on niin suosittu.


Ja sitten peitto laatikkoon ja narua ympärille. Aika pikainen lahja, mutta kyllä tämä miullekin kelpaisi lämmittäjäksi, lienee siis ihan kelvollinen. Itse hääparin mietteitä en ole vielä kuullut, mutta toivottavasti tykkäsivät.


Koko ajan kun tuota peittoa neuloin, teki mieli tehdä ties mitä projekteja ja mieleen tuli valtavasti ideoita. Kuitenkin, kuten yleensä käy, heti kun iso työ valmistuu, mieli tyhjenee eikä ideoista ole enää muistikuvaa. On vain tyhjä olo ja loppuilta yleensä menee pyöriessä ja varastolankoja hypistellessä, että mitäköhän sitä sitten. Joululahjojahan sitä tietenkin vois, jos jaksaisi olla kaukaa viisas..

2 kommenttia: