torstai 11. syyskuuta 2008

Jotain vanhaa, jotain uutta

Kylläpä sitä osaa muisti vuotaa kuin seula. Kommenteissa mainittiinkin että villatermoksethan ne ovat juuri tähän tölkinjäähdytykseen tarkoitettuja. Hassuinta on, että olen itsekin niitä väkerrellyt useamman kappaleen. Tein vaan alunperin omistani vähän pitempiä ja käytin pullonsuojuksina muutossa. Oli kätevää kun pystyi sujauttamaan lasipullot suojukseen ja pakkaamaan päällekkäin ja pistämään muun kuorman sekaan kun ei tarvinnut pelätä että hakkaavat toisensa rikki. Samalla sai Jämä-Ullan hengessä käytettyä kaikki Isoveljen rippeet. Tällaisina ne vielä kaappia koristavat (en ole raaskinut ottaa pulloja pois, ovat niin hauskan näköisiä):


Joskus aina mietityttää että sattuikohan kukaan katsomaan kun silloin aurinkoisena kesäpäivänä ryömin maassa ottamassa kuvaa neulottuihin sukkiin pujotetuista viinipulloista..


Ja kuten näkyy, villatermokset myös muotoutuu pullon muodon mukaan. Kuulostan jo melkein mainosmieheltä (-henkilöltä?)!

Se oli se "vanhaa" -osio, seuraa uutta. Ilmojen viilentymisen johdosta alkoivat neulotut lämmikkeet jälleen tehdä kauppansa. Tilaustyönä väkersin nopeasti peruskaulurin (eli joustinneuleputken). Olen myös iloinen että työn saaja hyväksyi tämän langan, se on lojunut jo vuoden verran varastossa, ymmärrätte varmaan miksi.


Malli: oma
Lanka: Hjertegarn New Fancy Naturgarn Konfetti 100 g
Puikot: 8,0 mm



No, ainakin se on lämmin, eikä kutita. Ainakin vastaanottaja tykkäsi. Hyvä kauluri tämä on, ehkä vaan vähän vaikea yhdistää, no, mihinkään.

Ei kommentteja: