tiistai 13. lokakuuta 2009

Sukkasadon 6. viikko takana, ja omat saavutukset oli..?

No, on täällä oikeasti sukkia tehtykin, yhdestäkään en vaan ole saanut langanpäitä pääteltyä ja kuvia otettua. Muutenkin on taas blogipuolella ollut hiljaista kuin peruskurssin palautetilaisuudessa, mutta ei se onneksi tarkoita etteikö neulerintamalla tapahtuisi. Varsinkin kun parina viimeisenä päivänä on tullut sitä valkoista juttua taivaalta, on villavermeet nousseet arvoon arvaamattomaan ja uusia ideoita rapisee kuin.. no, pisaroita taivaalta. Muun muassa nämä jo (köh köh) viime keväänä valmistuneet mutta ikuisuuden kuvausta odotelleet punajaiset päässeevät lähipäivinä käyttöön:


Malli: omasta päästä, inspiraationa toiminut Tikrun Hetale
Lanka: Novita Rose Mohair 110 g
Puikot: 6,0 mm

Mie tykkään ja kovasti. Ei liian lämmin, ei kylmä, ihan asiallisen näköinen, passeli. Malli on siis ihan perus, ylhäältä alas raglanlisäyksillä, sivuissa parin silmukan muotoilut ja reunoissa 1 o, 1 n -joustinta. Lankaa meni yllättävän vähän, kolmatta kerää vain hitusen verran. Langat on jo valmiina pariin samanlaiseen, olisi vaan ehkä pitänyt tehdä jotain muistiinpanojakin tätä kappaletta tehdessä..

Malli: se kuuluisa February Lady Sweater (ravrav) by pamela wynn
Lanka: Adriafil New Zealand 400 g
Puikot: 4,5 mm

Pitihän se tehdä kun se on niin suosittu. Ja olihan se mukava tehdä, populääri ihan syystäkin. Pistin yläreunaan kolmen napin sijasta neljä, mutta muuten neulonta meni ihan ohjeen mukaan. Väri on mitä on, mutta en yleensä ole kovin värikranttu, tärkeintä että on mukava päällä ja lämmittää. Menköön siis tällä kertaa. Suostuisikohan vuokranantaja tekemään meille parvekerempan, jos oikein nätisti selittäisin että tarvetta olisi nätimmälle kuvauspaikalle..?

2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Kivoja nuo molemmat puserot! Rose Mohairia on itsellänikin puikolla ja ainakin näin neulomisvaiheessa vaikuttaa kelpo langalta.

Susku kirjoitti...

Kiitos. :) Miekin tykkään Rose Mohairista: halpaa, hyvin saatavilla ja värikarttakin miellyttää silmää. Eikä kutita kauheasti. Voi kun vielä saisivat siihen sen muurretun keltaisen joka oli Isoveljessä vähän aikaa sitten. Hmm.. tarkemmin (ja henkilökohtaisen talouden kannalta) ajateltuna, parempi ettei sellaista lankaa tulekaan.