lauantai 22. elokuuta 2009

Ilta-aurinko savannilla

Ja koska viime postauksessa tuli sanottua ettei sukkia ole valmistunut, niin pitäähän sekin nyt osoittaa vääräksi. Nämä ovat tosin olleet langanpäättelyitä varten valmiit useamman kuukauden, joten en mie nyt ihan suoranaisesti valehdellut.

Malli: Ihan oma perussukka, kärjestä aloitettu
Lanka: Järbo Garn Mellanraggi 100 g
Puikot: 3,5 mm

Tämä lanka tarttui mukaan ihan vain värien takia. Kuva ei ihan tee niille oikeutta, mutta kyllä siitä idean näkee. Raidatkin sattuivat kohdalleen just eikä melkein, ei tarvinnut pahemmin sompailla niiden kanssa. Halusin mahdollisimman paljon tasaista pintaa että värit tulisivat parhaiten esille, ja sukat ovatkin reunan joustinta ja paria varren takana kulkevaa nurjaa raitaa lukuunottamatta ihan sileää neuletta.

Lanka oli tosi mukavaa neulottavaa, pehmeää ja kulki mukavasti puikoilla. Toivon ja rukoilen että se myös kestää käytössä, aiempia kokemuksia kun ei ole. Kohta pääsee kokeilemaan, on jo parina iltana pitänyt pistää villasukat jalkaan kun on varpaita palellut. Pian se on myönnettävä: tämäkin kesä loppuu. Suren, ja yritän lohduttautua lämpimillä lankakerillä.

3 kommenttia:

iikka kirjoitti...

Miulla on ainakin kestäny:), pehmenee vielä ihanasti pesussa...

Susku kirjoitti...

Hyvä kuulla, että jollakulla on hyviä kokemuksia, pesu on yleensä aikamoinen koetinkivi langoille.. Mutta nyt olen toiveikas että miunkin sukat kestää! :)

vesimiesneuloo kirjoitti...

Ihanan väriset sukat!