sunnuntai 9. elokuuta 2009

Kontata osaa, kohta ehkä jo käveleekin

Oho, blogilistaa selaillessa huomasin että tänäänhän on kulunut tasan vuosi ensimmäisestä postauksesta. Vuosipäivä siis. Mitenköhän tätä nyt oikein juhlisi, tuli vähän kulman takaa. Juhlitaan ny aluksi vaikka esittelemällä uusi työ:


Malli: Shipwreck Shawl, Knitty Spring 2009
Lanka: teetee Kamena, 100 g
Puikot: 3,5 mm, 5,0 mm ja 6,0 mm

Hahaa, heilautuskuva onnistui! Ei kovin omaperäistä, mutta oli se kyllä hauskaa. Jostain syystä olen viime aikoina alkanut tykästyä isoihin, pyöreisiin huiveihin. Syy tähän on tuntematon, sillä en talvisten juhlatilaisuuksien lisäksi keksi niille mitään käyttöä. Mutta kun tekee mieli, niin silloin pitää vaan tehdä. Tähänkin onneksi löytyi langat omasta takaa; purin vuosia sitten virkkaamani kahden kamenakerän ponchon, joka oli jo muuton yhteydessä lähdössä kirpputorille, mutta josta en sitten raaskinutkaan luopua. Sanokoot mitä sanovat, joskus hamsterivietistä on oikeasti hyötyä!

Shipwreck on nätti malli, varsinkin tuosta kiertävästä lehtikuviosta tykkään aikamoisesti. Pitsineuleista puuttuivat tutut välikerrokset ja se aiheutti vähän hämmennystä. Ja se reuna. Tuhansia ja tuhansia "k2tog, yo" -toistoja. Ohut lanka ja paksut puikot. Kiintiö tuli kyllä täyteen, mutta en usko traumatisoituneeni, ainakaan liikaa. Kaikenkaikkiaan oli tämä kaiken sen työn arvoinen. Seuraavaksi pitää vaan alkaa tarkkailemaan jos löytyisi tarpeeksi prameat juhlat että huivin voisi ottaa käyttöön.

Haluaisin nyt kiittää kaikkia, jotka ovat tätä blogia seuranneet ja kommentoineet, kulunut vuosi on ollut blogimielessä hyvin antoisa. Välillä on ollut vähän pitempiäkin taukoja, sellaistahan se elämä on, kerralla voi keskittyä vain tiettyyn määrään asioita. Toivon kuitenkin, että olette tykänneet lueskella, meininki tuskin tulee dramaattisesti muuttumaan, kun ei kerta bloginpitäjäkään ole mihinkään muuttumassa. Samaa lärpätystä tiedossa seuraavallekin vuodelle. Eli siis kiitos ja kumarrus, hauskaa on ollut teidän kaa.

14 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Vau! Multa on mennyt noin upea malli kokonaan ohi.

Villilanka kirjoitti...

Onnea vuosikkaalle! Ja huivi on tosiaankin IHANA <3

Susku kirjoitti...

Villasukka: Miekin löysin tuon sattumalta ravelryä selatessa. Ihanaa, miten "vanhojakin" malleja pystyy löytämään ja ihastumaan.

Villilanka: Kiitos, ja kiitos. :) Näin sitä ikää karttuu, siltä ei välty edes blogin kaltainen ruumiiton olento! :D

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kannatti tosiaan kierrättää tuo lanka!

Susku kirjoitti...

Samaa mieltä, oman neuleiston/langaston sisäinen kierrätys kunniaan, ekologistakin on! (tai ainakin taloudellista :P)

Tui kirjoitti...

Upea huivi!

aura kirjoitti...

Kaunis huivi, minultakin mennyt ihan ohi. Onnittelut blogisynttäreistä.

Voisitko mahdollistaa kommentoinnin myös muuten kuin google-tilin kautta?

Susku kirjoitti...

Kommentointi muualtakin (toivottavasti) mahdollistettu. Ei ole tullut edes mieleen tällaiset asiat, hyvä että mainitsit. Nyt pitäisi onnistua muiltakin, sanokaa jos näin ei ole, tai jos on vielä muuta häikkää. :)

Neili kirjoitti...

Sanomattoman kaunis huivi!

teisa kirjoitti...

Kaunis kuva ja kaunis huivi! Onnea vuodesta!

hillanen kirjoitti...

Siis. Upea.

Hisk It kirjoitti...

Vaaau! Minä myös olen ihastunut pyöreisiin huiveihin ja tuo ohje on mennyt ihan ohi. Oletko törmännyt muihin kokeilunarvoisiin ohjeisiin?

Mari kirjoitti...

Kaunis huivi, en ole varmaan koskaa nähnyt noin kaunista huivia enen. Oliko vaikea tehdä sitä?

Susku kirjoitti...

Hupshups, en huomannukkaan että tähän viestiin oli vielä kommentoitu, pahoittelut. Kiitos kaikille, näitä lukiessa tulee taas ihan hyvälle miellelle. :)

Hisk It: Jos ihan totta puhutaan, niin tämä oli se ensimmäinen pyöreä huivi jonka olen neulonna, joten paha lähteä suosituksia antamaan. Lisää on varmaan jossain vaiheessa tulossa, joten kertoilen sitten mielipiteeni ainakin niistä mitä tulee tehtyä.

Mari: Ei ollu vaikea, kunhan vaan ohjetta seurasi. Joskus meinasi hermo tosin mennä, kun kuviot tosiaan tehdään niin ettei kuviokerrosten väliin tulekaan sitä tuttua ja "rauhoittavaa" kierrosta oikeaa, vaan joka kerros on pitsikerros. Ja reunassa saa tehdä "yo, k2tog" -toistoja ihan loppuvuoden tarpeisiin. Mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuo on, jos pyörylähuivi kiinnostaa.