torstai 9. huhtikuuta 2009

Elonmerkkejä

Flunssa tuli, bloginpäivitys jäi. Nyt ollaan jo hyvässä matkassa terveyttä kohti ja innostus päivittämiseen palailee hiljalleen. Asiaakin on riittämiin, mitäpä muuta pieni ihminen sairauden kourissa kärsiessään tekisi kuin lohduttaisi itseään neulomalla? Teen aloituksesta nyt kuitenkin kevyen ja pistän tähän työn, joka olisi pitäny esitellä jo aikapäiviä sitten.

Malli: Buttony Sweater by Katie Marcus
Lanka: Fantasy Fluffy Chunky by SOK 300 g
Puikot: 5,0 mm

Miun ihka eka Buttony, mutta ei totisesti viimeinen. Kuten taustalla olevista nietoksista voi päätellä, tämä valmistui jo jonkin aikaa sitten. Itse neulontaosuus oli ohi helmikuussa, mutta täydellisten nappien etsintä venytti viimeistelyä maaliskuun puolelle. Ja kyllä näitä kannattikin odottaa, sillä kun paikallisen käsityöliikkeen nappihyllystä minua katsoivat herkullisen toffeenväriset napit, oli se rakkautta ensisilmäyksellä.


Lanka on kirpparilöytö, alkuperäistä ikää en uskalla edes arvailla. 12 prosenttista villaa, loput alryyliä, pehmoista kuin mikä. Ja kun paitalangat maksavat alle vitosen, ei voi muuta sanoa kuin "kierrättäminen kunniaan!".

Loppuun vielä nätti pannulappumalli, tässä saattaisi olla ideaa ensi joulun pukinkontintäytteiksi.

Malli: Starburst Hotpad Pattern by Loretta Schep
Lanka: Novita Silja 50 g
Koukku: 3,5 mm

Ainakin täällä kaakkoisessa Suomessa aurinko paistaa ja elämäkin hymyilee. Nauttikaahan ihmiset auringosta, kohta koittaa taas Suomen kesä, tunnetusti kylmä ja vähäluminen!

2 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Kiva malli pannunaluseeen. Vuorittamalla tms siitä saa pannulapun. Otan "muistiin" tämänkin mallin.
Aurinkoista kevättä!

Susku kirjoitti...

Kiitos, ja aurinkoista kevättä sinnekin! Parhaillaanhan tuo aurinko tuolla mollottaakin, tulee pakostakin iloiselle mielelle! :)